Partytent huren in Elst

Partytent huren in Elst

Een partytent huren in Elst doe je bij Partytent4Rent.nl. Wij verhuren hoogwaardige PVC partytenten, dus geen goedkope PE flapper-tenten zoals de meeste verhuurders doen. Onze tenten zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan er strak bij. Door klittenband op alle 4 de hoeken van de tent én de lange tochtflappen die als een bruidsjurk over de grond ligt blijft de warmte binnen en de kou buiten. De ventilatieroostertjes in beide kopse kanten zorgen voor frisse lucht. Erg belangrijk als je gebruik maakt van een heater! In diezelfde kopse kanten zitten ritsen zodat je kunt kiezen aan welke kant je de ingang wilt maken. De tenten zijn makkelijk zelf te vervoeren en op te zetten maar als je wilt komen wij 'm graag bezorgen en ophalen in Elst en zelfs opzetten en afbreken.


Schone partytenten

We zijn er trots op schone tenten te mogen verhuren. Elke tent die terugkomt uit de verhuur word grondig schoongemaakt. Een tijdrovende en intensieve klus, maar wij zien dat als onze reclame. Niet voor niets zijn al onze klanten lovend wanneer zij de partytenten komen terugbrengen of wanneer wij ze komen ophalen. Mede hierdoor zien wij veel klanten meerdere keren paar jaar terug. Daar zijn wij maar al te trots op.Praktische informatie

  • Na elke verhuur grondig schoongemaakt en gecontroleerd
  • Professioneel PVC zeil van hoge kwaliteit (500 g/m²)
  • 100% wind- en waterdicht
  • Helemaal afsluitbaar voor weinig warmteverlies
  • Twee ingangen d.m.v. ritsen in beide kopse kanten
  • Zijwanden met strakke vierkante vensters
  • Ventilatie luikjes voor frisse lucht
  • Rondom lange tochtflappen 
  • Gegalvaniseerde roestvrije buizen
  • Inclusief handleiding

Het inrichten van je partytent

Naast de partytent hebben wij ook alles om deze in te richten. Alles huur je dus op 1 adres, lekker makkelijk toch? Denk bijvoorbeeld aan statafels, barkrukken, klapstoelen, kapstok, glaswerk, servies, heater, heteluchtkanon, gas, vlondervloer, tapijt, prikkabel, discoverlichting, geluidsinstallatie of wat dacht je van heliumballonnen of een verlichte dansvloer? Op deze website kun je alles vinden wat je nodig hebt. Kom je er niet uit of heb je specifieke wensen? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee. 


Zelf afhalen & terugbrengen of laten bezorgen & ophalen?

Zelf afhalen en terugbrengen van dit artikel is mogelijk. klik HIER voor meer informatie.
Liever laten bezorgen & ophalen, geen probleem. Klik HIER voor de kosten en mogelijkheden.